Kommande aktiviteter

Detta är de föreningsaktiviteter som för närvarande är planerade. Detaljer om respektive evenemang läggs till så fort de fastställts. Även icke-medlemmar är välkomna att delta i aktiviteterna.

Observera att ändringar av planeringen kan förekomma, och att aktiviteter kan ställas in om för få har föranmält sig. Eventuella ändringar annonseras här, på forumet och om möjligt i Färdskrivaren. Vid inställd aktivitet meddelas alla som har föranmält sig.

SvOf-medlem som inte deltagit i någon tidigare utfärd medföljer kostnadsfritt på sin första SvOf-utfärd. Detta avser själva bussresan och täcker inte ev. tillkommande utgifter för mat/fika, inträde till museer el.dyl.

Bildvisning på distans: MAN i Sverige och Scania-Vabis/Scania-bussar under 110 år

Nu när viruset sätter stopp för fysiska träffar anordnar vi istället föredrag på distans via Microsoft Teams! Ordförande Lars berättar och visar bilder på två teman: MAN i Sverige och Scania-Vabis/Scania-bussar under 110 år. Båda ämnena visas vid två tillfällen, men i omvänd ordning vid andra tillfället:

• Tisdagen den 12 januari 2021 klockan 19:00 (MAN / Scania)

• Onsdagen den 20 januari 2021 klockan 19:30 (Scania / MAN)

För att delta behöver du ha Microsoft Teams installerat på din dator/telefon/surfplatta, och gå in på en länk som vi skickar ut med e-post. Skriv till aktiviteter@svof.se för länkar eller om du har frågor. Vi hörs i cyberrymden!

Andra föreningars aktiviteter

SvOf:s prissättning gäller inte för aktiviteter här nedanför. Vid frågor, kontakta den förening som nämns i rubriken för respektive aktivitet.

LTF: LÖRDAGEN DEN 13 FEBRUARI Vinterbåtutflykt till Svartsö. Samling Strömkajen kl. 8.15 (LTF-skylt), avgång kl. 8.30 med M/S Dalarö, Vaxholm kl. 9.50, Boda Brygga kl. 11.25, Söderboudd kl. 12.50, promenad valfri längd med Niclas&Kim&Mats som guider. Återresa: avg. Söderboudd kl. 15.00, ank. Boda Brygga kl. 16.35, buss 438 avg. Boda Brygga kl. 16.40, ank. Slussen kl. 17.37. Sitt i varm och ombonad miljö och njut av skärgården i vinterskrud och lyssna till isflakens dunkande mot fören. Enklare servering ombord på M/S Dalarö, ingen servering på Svartsö.

Obligatorisk anmälan till anders.wettemark@bredband.net eller tel. 070-593 74 63 senast den 10 februari, v.g. ange även alternativ påstigning.
Biljett köps ombord och det går att betala med Visa/MasterCard, eller med Reskassa på SL/Waxholmsbolagets Access-kort. Gratis båtresa för dig som har SL periodkort med giltighet minst 30 dagar (samt vissa Movingo- och UL-biljetter).
OBS! SL kräver, att man har giltig biljett vid ombordstigandet på SL-bussen vid Boda Brygga!

Alternativ avgång: Från Ropsten linje 21 kl. 8.28, ank. Gåshaga brygga kl. 8.49, båtavgång kl. 9.10.
Alternativ avgång: Från Danderyds sjukhus linje 670 kl. 9.00, ank. Vaxholm kl. 9.33, båtavgång kl. 9.50.
Alternativ avgång: Från Slussen linje 438 kl.10.28 till Boda brygga kl. 11.19, båtavgång kl. 11.25.
Alternativ: sitta kvar på fartyget fram och tillbaka Svartsö-Husarö-Svartsö, med viss väntetid i Husarö (på bryggan) före avgång.
Alternativ: sitta kvar på fartyget i Boda Brygga, avg. kl. 16.40 ank. Strömkajen kl. 19.35.