Utannonseringar

SvOf behöver ny abonnemangsansvarig!

SvOf har de senaste åren haft ett antal stora uppdrag, vilket har gett bra intäkter. Det har i sin tur gjort det möjligt att underhålla och upprusta våra trafikvagnar. Mats och Stefan som ansvarat för abonnemangsdelen sedan 2012 kommer att kliva av uppdraget, och för att föreningen ska få intäkter behöver vi hitta en eller flera ersättare.

Uppdraget består i att besvara frågor om uthyrning av våra bussar, prissätta uppdragen samt säkerställa att det finns en förare. För prissättningen har styrelsen tagit fram riktlinjer som du kan ta stöd av vid offerering. Du sköter uppdraget hemma på kammaren, genom mejl och lite telefon. Du kommer att bli en nyckelperson inom SvOf, för om vi inte har några intäkter kan vi inte heller underhålla våra bussar.

Det går också bra att dela uppdraget genom att en exempelvis offererar uppdragen och en annan ser till att bemanna med förare. Vi som haft uppdraget tidigare lovar självklart att överföra våra kunskaper till dig / er. Du som inte tidigare haft ett uppdrag i föreningen, detta är ett ypperligt tillfälle att göra en insats!

Välkommen att anmäla ditt intresse till info@svof.se!

Förare till abonnemangskörningar sökes!

SvOf behöver fylla på i förarkåren för abonnemangskörningar. Vi söker dig som har busskörkort, YKB och intresse av att ratta våra klenoder från förra seklet! Att köra abonnemangsturer är ett roligt och givande uppdrag, där du får se varierande miljöer och träffa många intresserade passagerare. Precis som allt annat arbete i föreningen är detta ett ideellt uppdrag där ingen ekonomisk ersättning utgår, men du får en liten present som tack för varje utförd körning.

Körkort för manuell växellåda är en fördel, men det är inte nödvändigt eftersom vi även har automatväxlade bussar. Du som bara har körkort för automat ska veta att vi kan hjälpas åt att se till att du får den behörighet som behövs för att köra föreningens äldre bussar.

Att ingå i SvOf:s förarkår innebär inga bindande förpliktelser. Du väljer själv vilka körningar du vill ta, och har alltid möjlighet att tacka nej. Det går även utmärkt att ställa upp en gång för att testa, och sedan avgöra om du vill köra fler turer. Alla insatser är till stor nytta för föreningen!

Välkommen att anmäla ditt intresse till info@svof.se!